PTT üzerinden 7700 TL'ye kadar ödeme alacak olan tüm vatandaşlar için yeni bir duyuru paylaşıldı. PTT üzerinden nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 7.700 TL'ye kadar ödeme almak istiyorlarsa PTT tarafından gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabiliyor. PTT resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru sonrasında başvuru şartlarına uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri vermektedir. 

PTT üzerinden sizler de başvurularınızı gerçekleştirebilir ve 18 yaş üzerinde olmanız durumunda Kredi işlemleriniz hızlı bir şekilde yaparak ödeme alabilirsiniz. PTT ve aktif Bank arasında yapılan anlaşma sonrasında bu iki banka tarafından da Bireysel müşterilerin kredi puanı düşük olsa bile belirli şartlara uygun olmaları durumunda Kredi başvurularını gerçekleştirerek ödemeler verilmektedir.

PTT yapılan bu kampanyalarda PTT şubeleri üzerinden başvuruları alabildiği gibi aynı zamanda PTT sms kredi servisine de devreye soktu. PTT sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp 11 haneli kimlik numaranızı da yazdıktan sonra PTT'nin sms kredi servis numarası olan 3050 numarasına mesaj göndererek buradan ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz.

PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar ise maaş müşterileri olmaları halinde ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebiliyorlar ve nakit ihtiyaçlarını hemen bu şekilde de giderebilmektedirler.