PTT iş birliği yaparak Aktif Bank ile yeni kampanya başlattı. Bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri sunularak vatandaşlara destek sağlanıyor. 50.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olanlar, 11 haneli T.C. kimlik numaralarıyla başvuru yaparak PTT'den kredi desteği alabilirler.

Kredi notu düşük olanlara da kapılarını açan PTT, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş herkesi kapsayan bir yaklaşımla destek sunuyor. PTT, şu anda en çok tercih edilen kredi kampanyalarından birine imza atıyor. Acil nakit ihtiyacı olan herkes PTT şubelerine başvurarak düşük faizli kredi desteğinden faydalanabiliyor.

PTT ve Aktif Bank iş birliğiyle sunulan ihtiyaç kredisi, tek bir şart doğrultusunda tanımlanıyor: Başvuru yapan kişinin 1200 kredi puanının ve üstü olması gerekiyor. Başvurular ayrıca SMS yoluyla da yapılabiliyor.

Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası, 50.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli olarak sunuluyor. PTT, kredi notuna göre değişen faiz oranları uygulayarak vatandaşlara destek oluyor. Daha fazla bilgi için PTT'nin resmi internet sitesi ziyaret edilebilir.