Türkiye’nin ‘1’ numaralı kulübü olan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) yönetimi, Adana’nın futbol ve voleyboldaki devleriyle buluştu.

ATDSK, Adana Demirpo rBaşkanı Murat Sancak, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Demirspor’un sponsoru, Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın alt yapı ve üst yapı işlerini yürüten Kozuva Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kozuva, Sultanlar Ligi’nde Adana’nın ilk ve tek temsilcisi olan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı’nın sporcularını kulüp tesislerinde misafir etti.
ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan dev buluşmada, 2023 yılında yapılacak dev yatırımlar da konuşuldu. Devlerin buluşmasına, Türkiye’nin ilk uluslararası tenis akademisinin Başantrenörü, Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) 5 eksperinden biri olan İtalya’daki Vavassori Tenis Akademisi’nin kurucusu Renato Vavassori de katıldı.

Keskin, kulübün imkanlarının Adana’yı süper ligde temsil eden tüm sporculara açık olduğunu, Adana ve bölgede Türk sporu için yapılacak yatırım ve çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Tesisleri gezen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da, “Türk tenisi adına gerçekten çok güzel bir tesis. İstanbul’da hatta Türkiye’de böyle muhteşem bir tesis görmedim. Yatırımları yapan, katkı koyan, emeği geçen herkesi kutlarım. Sporcularımıza bu tesislerin kullanım imkanı sağladıkları için de ATDSK Başkanımızın nezdinde yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Kendisi de ATDSK Üyesi olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, “Tesisleşme ve sportif başarı anlamında ATDSK Türkiye’nin 1 numarası. Türkiye’nin en önemli turnuvalarına da ev sahipliği yaptığımız bu nezih kulübümüz Adana’mız için mücadele eden değerli futbolcularımız, voleybolcularımız, sporcularımızın da bir evi” diye konuştu.