İYİ Parti'de il başkanlığı seçimi tüm hızıyla sürerken, Başkan adaylarından Duran Hakan Şaşmaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek adaylığını duyurdu.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun yönetiminde Teşkilatlardan Sorumlu Başkanlık görevini yürüten Şaşmaz, partideki birlik ve beraberliğin korunması açısından tüm teşkilat mensubu arkadaşlarının görüşlerini önemsediği için 15 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, fikirlerini dinledikten sonra göreve talip olmaya karar verdiğini belirtti.
 
YEREL BASINI ÖNEMSİYORUZ
 
Gençliğinin verdiği enerji, genç arkadaşlarının fikirleri ve siyasette aktif, deneyimli olan büyüklerinin desteğini de aldığını ifade eden İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, "Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın da görüş ve önerilerini önemsediğimiz için bugün burada sizinle beraber olmak istedim. Piyasa ekonomisi ve artan maliyetlerin siz basın emekçilerini zora soktuğunu biliyorum. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı görevine seçildiğim takdirde yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte özellikle yerel basınla daha sıkı çalışma içerisine gireceğiz" diyerek, imkanlar doğrultusunda basın mensuplarının yanında olacaklarını kaydetti.
 
Gazetecilerin Yeni yılını ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı'nı da tebrik eden Başkan Adayı Şaşmaz, 7 Ocak Cumartesi günü saat 14'te, İYİ Parti İl Binasında yapacakları partililerle buluşma toplantısına da davet etti.
 
Gazetecilerin sorularını da cevaplayan İYİ Parti İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, göreve gelmeleri durumunda, ilk hedefinin partideki birlik ve beraberliği daha üst seviyeye çıkarılmasına katkı vermek ve mevcut 24 bin üye sayısını da 50 bine ulaştırmak olduğunu söyledi.