2. el konutları devlet satıyor: 1 milyon TL'den ucuza 1+1, 2+1 ve 3+1 satılık evler... Seçim öncesi büyük müjde - Son dakika açıklamasına göre, devlet ilan sayfası üzerinden Türkiye genelinde ev satışlarına başladığını duyurdu. Yayınlanan konut kampanyası ile birlikte evlerin 300 bin liralardan başladığı ve yüksek fiyatlara kadar çıktığı görülüyor. Devlet ilan sayfasına göre, fiyatların piyasa fiyatlarına göre bir tık daha uygun olduğu belirtiliyor. Peki, bu kampanya hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için neler yapmalıyız? İşte, konut kampanyasına dair bilmeniz gerekenler. Devlet ilan sayfası üzerindne yayınlanan satılık ilanlara ilan.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Konut Kampanyasının Detayları
Devlet ilan sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde bir konut kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında evler, 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya dahilinde satışa sunulan evlerin büyüklükleri, lokasyonları ve özellikleri farklılık gösteriyor. Devlet ilan sayfasına göre, konut kampanyası ile birlikte ev satın alan vatandaşlar, konut kredisi faiz oranlarından da yararlanabilecekler.
Kampanyaya dahil olan projelerin bazıları şöyle:
Proje 1, şehir merkezine yakın bir konumda yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunan proje, yeşil alanlara yakın olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, proje dahilindeki dairelerin tamamı yeni ve modern tasarımlı.
Proje 2, şehir merkezine uzak bir lokasyonda yer alıyor. 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunan proje, geniş yeşil alanları ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, proje dahilindeki dairelerin tamamı güney cepheye bakıyor ve gün boyu güneş ışığı alıyor.
Kampanyanın Avantajları
Konut kampanyası ile birlikte satışa sunulan evlerin fiyatları, piyasa fiyatlarına göre daha uygun seviyelerde. Ayrıca, kampanya dahilinde satın alınan evler için konut kredisi faiz oranları da oldukça cazip seviyelerde. Kampanya dahilinde satın alınan evlerin çoğu yeni ve modern tasarımlara sahip.
1 milyon TL'den ucuza 1+1, 2+1 ve 3+1 satılık evler
Kütahya Merkez'de 120 m² mesken 870 bin TL'ye satılıyor.
Balıkesir Burhaniye'de 2+1 depolu müstakil mesken 270 bin TL'ye satılıyor.
Balıkesir Karesi'de 92 m² 2+1 daire 1 milyon 150 bin TL'ye satılıyor.Tekirdağ Süleymanpaşa'da 76 m² daire 600 bin TL'ye satılıyor.
Sancaktepe'de 47 m² alanlı daire 1 milyon 100 bin TL'ye satılıyor.
Ankara Polatlı'da 3+1 daire 330 bin TL'ye satılıyor.
Ankara Mamak'ta 3+1 daire 700 bin TL'ye satılıyor.Aydın Kuşadası'nda 2+1 daire 937 bin TL'ye satılıyor.
Tuzla'da 48 m² zemin kat daire 415 bin TL'ye satılıyor.
Konya'da 130 m² daire 800 bin TL'ye satılıyor.
Sivas Merkez'de 3+1 daire 900 bin TL'ye satılıyor.Muğla Marmaris'te 58 m2 mesken 800 bin TL'ye satılıyor.
İstanbul Kağıthane'de daire 600 bin TL'ye satılıyor.
İzmir Balçova'da 2+1 daire 900 bin TL'ye satılıyor.
Mersin Toroslar'da 63 m² 2+1 daire 750 bin TL'ye satılıyor.Antalya Kepez'de 2+1 daire 840 bin TL'ye satılıyor.
Balıkesir Gönen'de 75 m² 3+1 daire 375 bin TL'ye satılıyor.
Ankara Keçiören'de 2+1 daire 736 bin TL'ye satılıyor.
Kırıkkale Merkez'de 2 katlı dubleks ev ve bahçe 691 bin TL'ye satılıyor.Yalova Çınarcık'ta 40 m² daire -685 bin TL'ye satılıyor.
Yozgat Merkez'de 130 m² daire 850 bin TL'ye satılıyor.
Bitlis merkezde 3+1 daire 543 bin TL'ye satılıyor.
Tekirdağ Çerkezköy'de 183 m² daire 546 bin TL'ye satılıyor.Ankara Akyurt'ta 3+1 daire 350 bin TL'ye satılıyor.
Mardin Artuklu ilçesinde 47 m2 daire 295 bin TL'ye satılıyor.
Gümüşhane Şiran ilçesinde 3+1 daire 486 bin TL'ye satılıyor.
Rize Ardeşen ilçesinde dubleks daire 600 bin TL'ye satılıyor.Sakarya Hendek'te 90 m² daire 342 bin TL'ye satılıyor.
Siirt Merkez'de 72,60 m² 2+1 daire 470 bin TL'ye satılıyor.
Bingöl merkez Kültür Mahallesi'ndede 155 m² daire 620 bin TL'ye satılıyor.Ağrı Merkez'de 800 bin TL'den satışta.
Amasya Merzifon'da 135 m² taşınmaz 831 bin TL'den satışta.
Kayseri Yahyalı'da 100 m² 3+1 daire 950 bin TL'den satışta.
Niğde Merkez'de 127 m² 3+1 daire 550 bin TL'den satışta.Zonguldak Alaplı'da 110 m² daire 350 bin TL'den satışta.
Nevşehir Hacıbektaş'ta 95 m² daire 950 bin TL'den satışta.
Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi'nde 90,00 m² 2+1 daire 850 bin TL'den satışta.
Sakarya Adapazarı'nda 77 m² daire 650 bin TL'den satışta.
