Deva Partisi Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Av. İrfan Çelik’i silahla yaralayan iki şahıs yakalandı. 

Emniyette ifadesi alınan şüphelilerden M.K. "Daha önce husumetli olduğum bir kişinin tehditlerini bana iletiyordu, sinirlendim sıktım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden avukatı vuran M.K. tutuklandı, S.G. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
 
 
Konuya ilişkin ilk haberimiz şöyleydi: 
 
 
Deva Partisi Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Av. İrfan Çelik, daha önce kendisine çekiçle saldırıp yaralayan A.A.’nın azmettirdiği ileri sürülen kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Çelik’in ameliyata alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Dağlıoğlu Mahallesindeki evinden çıkarken silahlı saldırıya uğrayan İrfan Çelik’in, daha önce araç parkı meselesi yüzünden A.A. isimli kişiyle iki kez tartıştığı öne sürüldü . 
O dönemde tutuklanan saldırgan bilahare tahliye edilmişti. Av. Çelik’in itirazı üzerine hakkında yeniden tutuklama kararı çıkarılan A.A.’nın cezaevinde olduğu edinilen bilgiler arasında. 

 

 
Bu arada ilk saldırı olaylıya ilgili Ö.Ş. adlı savcı hakkında şikayetçi olunduğu ve bunun üzerine Adana’dan bir başka şehre tayin edildiği öne sürüldü.