Son Dakika: ATM kartınızı takın, 38.000 TL ödeme alın! Bankamatik kartı olan herkese müjde var- Denizbank, bankamatik kartı hesabı üzerinden yapılan başvurularla kullanılabilecek yeni bir bireysel tüketici kredisi kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan müşterilere 38.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulacak ve başvuru sonuçları 2 dakika içerisinde verilecektir. Denizbank müşterisi olan kişiler, istedikleri zaman bu krediyi hesaplarına aktararak kullanabileceklerdir. Banka, bu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla bankamatik kartı hesapları üzerinden kredi ödemelerini alabilecektir.

38000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyenlerin belirli şartları karşılaması gerekmektedir. Denizbank, bu kampanya kapsamında sigortalı çalışanlar ve emeklilere bireysel tüketici kredisi imkanı sunarken, 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen tüm müşteriler için hızlı bir sonuç vereceğini açıklamıştır. Denizbank müşterisi olanlar, ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde mobil uygulama üzerinden veya cep telefonlarından mesaj göndererek bu kredi kampanyalarına katılabilirler. Başvurularınızı oturduğunuz yerden yapabilir ve kredi onayınızı ne kadar aldığınızı öğrenebilirsiniz.

Emekliler için ise 3 banka tarafından yapılan yeni ödeme duyurusu yapıldı. Emekli müşteriler, Denizbank dahil olmak üzere 3 bankadan alacakları 38.000 TL'lik ödemeyi bugünden itibaren hesaplarında bulabileceklerdir.

Denizbank üzerinden 38.000 TL kredi başvurusu yapacak olanlar için belirli şartlara uyum sağlamak gerekmektedir. Kredi notu 1300 ve üzerinde olan kişiler bu bankadan kredi alabilirler. Başvurularınızı banka şubesine giderek evraklarınızla yapabileceğiniz gibi, gelir belgesi gibi belgelerle ilgili sıkıntılarınız varsa bankanın internet sitesi üzerinden veya SMS yöntemiyle de başvuruda bulunabilirsiniz.

38.000 TL kredi başvurusu için cep telefonunuza "Kredim" yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik numaranızı yazıp 3280'e göndermeniz gerekmektedir. Bu şekilde 3 dakika içerisinde kredi başvuru sonucunuz cep telefonunuza gelecektir. Başvuru sonrasında bankanın şartlarına uygun olduğunuz takdirde kredi onayını hemen alacak ve kredinizi kullanabileceksiniz. Eğer mesajda kredi onayı gelirse, en yakın Denizbank şubesine giderek kredinizi alabilirsiniz.