Emekli promosyonları son dönemde gündemden düşmüyor. Ancak çalışanlara da belirli ödemeler yapılmakta. İşçi promosyonları her seferinde bir tık yukarıya çıkıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in liderliğinde gerçekleşen bir imza töreni, 11 bin 79 belediye çalışanını sevindiren bir haberle sonuçlandı. ASAT ve Büyükşehir Belediyesi şirket işçilerinin maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) kazanarak, çalışanlara 28 bin TL promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. Bu karar, çalışanların yüzünü güldüren bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

TEB 11.079 Çalışana Promosyon Ödeyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT bünyesindeki 11 bin 79 İnsan Kaynakları Şirket personeline yönelik maaş promosyonu imza töreni, büyük bir katılımla gerçekleşti. Başkan Muhittin Böcek, TEB Bölge Direktörü İbrahim Savaş ve çeşitli sendika temsilcileriyle bir araya gelerek, çalışanların hak ettiği promosyon ödemesi konusunda mutabık kaldı. Bu önemli anlaşma, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına verdiği değerin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Başkan Muhittin Böcek, imza töreninde yaptığı konuşmada, her zaman emekçilerin yanında olduğunu vurgulayarak, "11 bin 79 çalışma arkadaşımıza yönelik maaş promosyonu sözleşmesini imzaladık. Antalya için yaptığımız çalışmalarda her zaman emekçilerimizin yanında oldum. TEB Bankası ve sendika temsilcileriyle birlikte bu anlaşmayı imzalarken, hem çalışma arkadaşlarımıza hem de bankamıza hayırlı olmasını diliyorum," dedi.

TEB'den "Hayırlı Olsun" Mesajı

TEB Bölge Direktörü İbrahim Savaş da, yapılan müzakereler sonucunda varılan anlaşmanın memnuniyetini ifade etti. Savaş, "Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT bünyesinde çalışan 11 bin kişilik ekibimiz için imza töreninde bulunuyoruz. Başkanımıza ve tüm çalışanlara destekleri için teşekkür ediyorum. Bankamız adına da hayırlı olmasını temenni ediyorum," şeklinde konuştu.