Yeni yılın başlangıcıyla birlikte, TEB müşterisi olmayan herkesi, avantajlı faiz oranlarıyla dolu bir dünyaya davet ediyoruz. Türk Ekonomi Bankası (TEB), 8 - 14 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak "Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası" ile finansal konforunuz için kapılarını aralıyor. Bu kampanya kapsamında, aylık %0,99'dan başlayan faiz oranları, 20.000 TL ve 12 ay vade seçeneğiyle, sigortalı olmak şartıyla, Findeks notu 1879 ve üzerinde olan yeni müşterilere sunuluyor.

Bu kampanya, Findeks notu 1879 ve üzerinde olan müşteriler için özel olarak tasarlandı. Yüksek kredi notuna sahip olanlar, düşük faiz oranlarıyla ekonomik ihtiyaç kredilerine sahip olma fırsatını yakalayacaklar. TEB, müşterilerine özel avantajlar sunarak finansal hedeflere ulaşmalarına destek oluyor.

Tahsis Ücreti ve Sigorta Seçenekleri TEB Hoş Geldin Faizli Kredi

Kampanyası'nda kredi tutarı üzerinden alınan tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5'i olarak belirlenmiştir. Bu kampanya ile birlikte, müşterilere kredi başvurularında sigorta olma şansı da sunuluyor. Sigortalı olmayanlar için aylık faiz oranı %2,00 iken, sigortalılar için bu oran sadece %0,99.

Esnek Ödeme Planları ve Uygun Taksit Tutarları

TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası, müşterilere esnek ödeme planları sunuyor. 20.000 TL ve 12 ay vade için aylık taksit tutarı sadece 1810 TL olup, ödeme planlarınızı bütçenize uygun şekilde düzenleme imkanı tanıyor. Bu sayede, finansal yükü hafifletirken, ihtiyaçlarınıza hızlı ve etkili bir şekilde çözüm bulabilirsiniz. TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası'na katılabilmek için başvurular, 8 - 14 Ocak 2024 tarihleri arasında İnternet Şubesi ve CEPTETEB Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir. Kampanya süresince başvurusu onaylanan müşteriler, belirtilen faiz oranları üzerinden kredilerini kullanabilir. Ancak, kampanya sona erdikten sonra onaylanan krediler, güncel faiz oranlarına tabi olacaktır.