Çiftçilere verilen gübre ve mazot desteğiyle ilgili açıklamalar peşi sıra geliyor. Düzenli olarak destek alan çiftçi, üretime sağladığı katkıyla birlikte önemli atılımlarda ön sıraya yer alıyor. Bu sayede ülkenin tarımı da her geçen gün daha fazla gelişiyor. Tarımın canlı kalabilmesi adına yardım ödemeleri her daim sürmekte.

Çiftçilere Gübre Desteği Verildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapmış olduğu açıklamada tarım desteği konusunda kararlı konuştu. 21 bin 150 kg gübre desteği verildi. Çiftçi için yaptığı duyuruda ise aşağıdaki ifadeleri kullandı.
“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ‘Samsun’un önceliği, tarımın geleceği’ ilkesi ile her geçen yıl katkımızı artırdığımız tarım sektöründe bu çalışmaları gördükçe ne kadar isabetli davrandığımızı görüyoruz. Tarım bizim vazgeçilmezimiz olup bundan sonraki süreçte de yeni çalışma ve projelerle Samsunlu üreticilere katkı sunmaya devam edeceğiz”

Çiftçi Destek Ödemeleri Devam Ediyor 2023

Çiftçilere sağlanan destek ödemeleri hem bakanlık hem de belediyeler tarafından düzenli olarak devam etmektedir. Bu sayede binlere çiftçi tarımsal destek alarak üretime daha fazla katkıda bulunabiliyor.

Tarımsal Destek Ödemesi Nasıl Alınır?

Siz de tarımsal destek ödemesi almak istiyorsanız yapmanız gereken şey bellidir. Bakanlığın yönlendirdiği kurumlara başvuruda bulunabilir veya direkt olarak belediyelerden yardım alabilirsiniz. Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi'nin şart olduğunu da unutmayın.