Kayıtlarda televizyonun sahibi olarak bir milletvekilinin uzun yıllardır muhasebeciliğini yapan Ahmet Yılmaz’ın göründüğü Koza TV haftalardır yayın yapamıyor. Sebebi de 1 milyon liraya yaklaşan uydu borcunun ödenmemiş olması.

Koza TV, uydu borcunun yanısıra personelin maaşlarını da üç aydır ödemiyor. Medya emekçileri bu duruma isyan etmekte birlikte sesini çıkartamıyor. 

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın açıklamalarında “Dimdik ayaktayız“ demişti. 

Muhasebecilikten medya patronluğuna uzanan Yılmaz, 2 Eylül 2023 tarihine kadar televizyonun yönetim kurulu başkanlığını yapmaya devam edecek.

bununla birlikte kayıtlarda Ahmet Yılmaz görünse de televizyonun gerçek sahibi-sahipleri merak ediliyor.