Whatsapp, güncellemeler için dur durak bilmeden çalışmaya devam etmekte. Mesajlaşma alanında yenilik yapma fikri olan Whatsapp, bu sefer animasyonlu emoji mesajlaşması için yenilikler getiriyor. Peki özellik ne zaman gelecek? Telegram veya diğer mesajlaşma platformlarında yer alan bazı özelliklerin benzeri artık Whatsapp'ta olabilir. Discord ve Steam'in mesajlaşmada kullandığı çeşitli emojiler de devreye girebilir.

Whatsapp Mesajlaşma Biçimini Değiştiriyor

Whatsapp'ın animasyonlu emojilerle ilgili atacağı adım, bir noktada mesajlaşma biçimini de etkileyecek. Emojilere dayalı konuşmaların daha da sıklaşacağı belirtilmekte. Çeşitli uygulamalarda zaten bunu deneyimlemiş olan kullanıcılar, Whatsapp'ta da seve seve emoji ile iletişim kurabilir.

Özellik Yakında Çıkacak!

Whatsapp'ın en kısa sürede bir güncelleme yayınlayarak hem Android hem de iOS üzerinde bu yeni özelliği getireceği belirtiliyor. Çalışmalar sona erdiğinde sizlere yeni bir duyuruda daha bulunacağız. Bakalım Whatsapp, beklentileri karşılayabilecek ve bol animasyonlu emojilerle dolu bir özellik getirebilecek mi?