Whatsapp, yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Kaybolan mesajları tarihe gömecek olan bu özellikle birlikte Meta'nın ne yaptığını anlamak pek de mümkün değil. Yeni özelliğe dair sizlere bilgi vereceğiz.

Mesaj Saklama Özelliği Nedir?

Mesaj saklama özelliği, kullanıcıların isteği doğrultusunda saklanabilecek mesajları kapsamaktadır. Eğer tek görüntülenmelik bir fotoğraf veya videoyu saklamak istiyorsanız, karşı tarafa bildirim gönderiyorsunuz. Kişi bu bildirimi onaylar ise, gönderilen medya tek görüntülenmelik olsa dahi saklanabiliyor.

Kullanıcılar Özelliği Anlamsız Buldu!

Whatsapp'ın bu yeni özelliği her ne kadar ilgi çekse de bir o kadar da tepki ile karşılaştı. Çünkü tek görüntülemelik mesaj göndermenin bir anlamı kalmadığını düşünüyorlar. Mesaj saklama özelliğinin ne zaman faaliyete geçeceği ise ayrı bir muamma. Meta'nın bu konuda geri adım atmayacağı biliniyor.

Whatsapp Kendini Yeniliyor!

Her geçen gün yeni güncellemeler ile karşımıza çıkan Whatsapp, yeni özellikler ile birlikte daha gelişmiş bir uygulama haline geliyor. Hal böyle olunca kullanıcılar ne kadar eleştirse eleştirsin, Whatsapp bir şekilde ileriye doğru hamlede bulunuyor. Yeni özelliğin ömrü ne kadar olur bilinmez, yine de fark yaratacağı kesin gibi gözüküyor.