Garanti Bankası yapmış olduğu yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşları için hemen aynı gün içinde Kredi ödemelerini yapacağını açıkladı. Garanti Bankası aralık ayı sonuna kadar yapmış olduğu yeni Kredi kampanyasında uygun faiz oranları ile kredi kullanacak olan tüm vatandaş için 18 yaş üzerinde büyük olması durumunda Kredi ödemelerinden hızlı bir şekilde faydalanabilecekleri bir ihtiyaç kredisi başvurusu başlattı. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen Bu kampanyada 100.000 TL'ye kadar olan hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi kampanyası dahilinde işlemleriniz gerçekleştirilecek ve ödemeler hızlı bir şekilde verilecektir.

Garanti Bankası üzerinden sizler de başvuru yapmak istiyorsanız ve başvurunuz hızlı bir şekilde şubelere gitmeden hemen aynı gün içinde yazmak istiyorsunuz banka müşterisi olmanız halinde hemen Kredi başvurumuzu 5 dakika içerisinde yapabileceksiniz. Garanti Bankası yapmış olduğu yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 5 dakika içerisinde internet bankacılığı üzerinden gelir vergisi olarak 50.000 TL'ye kadar da krediye imkanı sağlamaktadır... 

Garanti Bankası emekli maaşı alan vatandaşın içinde gerçekleştirmiş olduğu bu yeni kampanyada emekli müşterilerine uygun faizlerle kredi işlemleri gerçekleştirerek bireysel tüketici kredisi kullandırmaktadır. en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte işlemlerinizi emekli maaşı hesabınız üzerinden yapabilir ve emekli maaşınızı Garanti bankası'na taşımanız durumunda sadece ihtiyaç kredisi değil Emekli promosyonlarından da faydalanabilirsiniz.