Niğdeli mobilyacı Yücel Bayram istediği etikete kavuştu ve kullanmaya başladı. Adana Ticaret Odası ile Türk İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası arasında iki ülke arasındaki ekonomik, ticari, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve artırılması amacıyla “İyi Niyet Bildirgesi” imzalandı. Fotoğraf tüm medyaya dağıtıldı. 

Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası Temsilcisi Vicente Balbin, Adana Ticaret Odası’nı (ATO) ziyaret etti. Yönetimde azınlıkta kalan ve istediği kararları alamayan yetkisiz ATO Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Bozan, Meclis Üyesi Erdem Şen ve Genel Sekreter Birol Yarman tarafından ATO yeni hizmet binasında konuk edilen Balbin’in ziyaretinde, İspanya ile ticaret yapan ATO üyesi firmaların temsilcileri de hazır bulundu.

İki ülke arasındaki ekonomik, kültürel ve sosyal ilişkilerin masaya yatırıldığı görüşmede; ATO Başkanı Yücel Bayram ve Türk İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası Temsilcisi Vicente Balbin arasında “İyi Niyet Bildirgesi” imzalandı.