Gıda ürünlerinde ve özellikle de yumurtadaki indirim vatandaşın dikkatini çekti. Çünkü bir süredir yumurta fiyatlarında ciddi oranda yükseliş mevcuttu. Özellikle de geçtiğimiz yıldan itibaren fiyatların önü bir türlü alınamadı. Şimdi ise güncel olarak kaç TL'den satıldığıyla ilgili bilgi verelim.

Yumurta Fiyatları Ucuzladı

Yumurtanın ucuzlamasıyla birlikte vatandaşlar rahat bir şekilde alışveriş yapabiliyor. 20'li koli yumurtaların 62,99 TL'ye satıldığı ortaya çıktı. Keskinoğlu markasına ait 20'li ve  63-73 gr olan yumurtalarda fiyatlar bir süre bu seviyede tutulacaktır.

Onur Market'te Fiyatlar Düştü

Onur Market'e gelen müşteriler, indirimin yalnızca yumurtada değil aynı zamanda diğer temel gıda ürünlerinde de olduğunu görüyor. Fiyatı düşen ürünlerden faydalanmak için size en yakın market şubesine gidebilirsiniz.

Ürünlere İndirim yapıldı

Enflasyonla birlikte yüksek fiyatlara satılmaya başlanan bazı gıda ürünleri için indirim kararı alındı. Bu çerçevede markettin attığı adım olumlu karşılanıyor. Yeni indirimlerin duyurulmasıyla beraber haber sitemiz üzerinden detaylara ulaşabileceksiniz. Gıdadan hijyen ve temizlik ürünlerine kadar pek çok alanda indirimler aktif olarak devam etmektedir.