AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, "Adana 31 Mart sonrası güneşin doğduğu ilk gün esir olduğu prangalarını bir demokrasi şöleni ile söküp atacaktır. Adım attığımız her sokakta, sıktığımız her elde ve hasbihal ettiğimiz her hemşerimizin yüreklerinde hissediyorum. Adana haklı, Adana farkında ve Adana artık vakit tamam diyor. 31 Mart’ta zafer Cumhur İttifakı’nın olacak ve Adana kazanacak" dedi. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Ozan Gülaçtı, seçime çok az bir süre kalırken sahadan da zaferin ayak seslerinin geldiğini söyledi. "Mahalle mitinglerimizden yükselen gür ve coşkulu sesler sadece bir zaferin değil, geleceğimize dair ateşli bir inancın kıvılcımları ve simgesidir" diyen Başkan Gülaçtı, "Sokak sokak, mahalle mahalle ve meydan meydan yükselen; hemşehrilerimizin coşku ve heyecanı 31 Mart’ın şanlı zaferinin kutlu müjdesidir. Bu coşku ve heyecan 31 Mart’ta başta büyükşehir belediyesi olmak üzere 15 İlçemizi Cumhur İttifakı Belediye Başkan adaylarımızın kanacağının habercisidir. 
31 Mart seçimleri bir belediye seçimlerinden çok öte bir şekilde şehrimizin geleceğini birlikte kuracak olmanın, çocuklarımıza bırakacağımız bu güzel kentin gelişim ve değişim sürecini birlikte başlatacak olmanın ilk günüdür. Aynı zamanda şehrimizin yıllarını çalan, şehrimizi yerinde saymaya, hatta gerilemeye mahkum edenlerin son günüdür.
Ya bizler Cumhur İttifakı Belediyelerimizin yönetimi altında olan şehirlerdeki gibi eser ve hizmet siyaseti ile çağın ötesinde hizmetlerle, sürdürülebilir belediyecilik anlayışıyla, global reform ve uygulamalarla tanışacağız ve kalkınacağız. Ya da tıpkı geçtiğimiz beş yılda olduğu gibi yerel yönetimler noktasında birçok hizmetten mahrum kalacak ve kendi basiretsizliklerini şehrimize yansıtmaya ve mahkum etmeye devam edecekleri bir dönem yaşayacağız" dedi.

'DEMOKRASİ ŞÖLENİ'
Cumhur İttifakı olarak çifte bayrama hazırlandıklandıklarını belirten Başkan Gülaçtı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biliyor ve inanıyoruz ki Adana 31 Mart sonrası güneşin doğduğu ilk gün bu şehrin esir olduğu prangalarını bir demokrasi şöleni ile söküp atacaktır. Bu inancımın temelini ise adım attığımız her sokakta sıktığımız her elde ve hasbihal ettiğimiz her hemşehrimizin yüreklerinde hissediyorum. Adana haklı, Adana farkında ve Adana artık vakit tamam diyor. Cumhur İttifakı olarak çifte bayram kutlamaya hazırız ve kararlıyız.

'HİZMETSİZLİK BİTECEK'
Cumhur İttifakı Belediyelerimizin olduğu yerlerde kentlerimiz, şehirlerimiz çağ atlarken, dünya standartlarında hizmetlere kavuşurken birileri güzel Adana’mızı sineğe, pisliğe, yamalı asfaltlara, çile haline gelen trafiğe mahkum etti. Şovla, reklamla, algıyla, yalanla geçen; bizlerin, evlatlarımızın, torunlarımızın geleceğinin çalındığı bir 5 yıl yaşadık. Şimdi Adana için, hakettiği güzellikleri almak için tam zamanı."

'VATANDAŞIMIZIN İRADESİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ'
Milli iradeye ve her seçmenin tercihine saygılı olduklarını belirten Başkan Gülaçtı, "Cumhur İttifakı teşkilatları olarak binlerce görevlimizle milletimizin sandığa yansıyacak olan iradesine sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.