Ziraat bankası duyurdu. Başvuru yapacak olan kişilere 16 bin 500 TL ödeme verilecek. 24 ay vadeye kadar ödeme verilecektir. Bu kredilerde işlem yapmak için banka şubelerine gitmenize de gerek kalmadan ödeme alabileceksiniz. Acil ihtiyacınız var ve Ziraat Bankası tarafından ödeme alacaksanız, banka sizlere hızlı ve anında sonuç vererek ihtiyaç kredisi ödemesi yapacağını açıkladı. Bankadan yapılan açıklama ile birlikte, Nakit kredi kullanmak isteyenlere hemen aynı gün içinde destek veriliyor. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkese hemen aynı gün içinde destek veriliyor. Ziraat Bankası yaptığı yeni açıklama ile birlikte bu kredileri kimlere verileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası 

Ziraat bankası kredi kampanyası başladıktan sonra vatandaşlar nasıl başvuru yapacaklarını araştırıyor. Başvuru için banka müşterisi olan kişilere aynı gün içinde destek verilecektir. Ziraat bankası yaptığı yeni açıklama ile birlikte, kredi alacak kişilerin emekli olması durumunda emekli maaş hesaplarına göre işlem yapılacak. Ziraat bankası kredi başvurusu yapacak olan kişiler emekli olması durumunda daha fazla limitlerde de kredi alabilirsiniz. 

Sigortalı olarak çalışan kişiler ise başvuru yapmak için Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden de kredi alabileceklerdir. Bu kredilerde şartlara uygun olan kişiler, 3 ay ertelemeli olarak kredi alınacaktır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi notu yüksek olan kişilere daha yüksek limitlerde de kredi ödemesi veriliyor.