Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte düşük faizlerle ihtiyaç kredisi ödemesi 100.000 TL'ye kadar yapacağını açıkladı. 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara gerçekleştirmiş olduğu bu yeni kampanyalarda sadece banka hesabı olan ve 5 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere düşük faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi hızlı bir şekilde bankaların internet bankacılığı ve internet şubeleri üzerinden kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası 100.000 TL'ye kadar yapmış olduğunuz yeni kredi kampanyası ile birlikte sizlere vereceği bu İhtiyaç kredisinde şartlara uygun olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde ödemelerini hızlı bir şekilde vererek bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirecektir.

100.000 TL'ye kadar verilmiş olan bireysel tüketici kredisi kampanyasında Kredi şartlarına uygun olan vatandaşların 24 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturarak Bu banka üzerinden kredi kullanabilecekleri açıklandı. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasında ilk taksit ödemesinde 90 günü erteleme yapabilirsiniz. Ziraat Bankası haricinde diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de sizler de 5 gün içerisinde başvurunuzu gerçekleştirerek yüksek limitli ihtiyaç kredisi ve yüksek limitli borç kapatma kredisi kampanyalarına katı olarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.