Son zamanlarda bankalar özellikle emekli ve sigortalı olarak çalışanlara destek vermeye devam edecek. Ziraat bankası üzerinden 16 ve 20 Ocak arasında nakit kredi kampanyasına katılarak, banka hesabınız üzerinden hemen işlem yaparak ihtiyaç kredisi kullanmanız mümkün olacaktır. Ziraat Bankası son günlerde kendi internet sitesi üzerinden de başvurusunu yaptığınız kredi kampanyaları ile ilgili sürekli güncel kampanyalar vermektedir. Ziraat bankası üzerinden kredi alacak kişilere banka hızlı ve anında sonuç vermektedir. Kredi notu 1100 ve üzerinde olan herkes, Ziraat Bankası kredi başvurusu yapabileceklerdir. 

ZİRAAT BANKASI EK ÖDEME

Ziraat Bankası ek ödeme kredisi kampanyasında önemli olan banka müşterisi olmanızdır. Bu tarihler arasında başvurusunu yapacak olan kişilere banka güncel faizlerle ve düşük faizlerle 50 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi ödemesi yapacaktır. 4 gün içinde işlemlerinizi yapacak ve bu kredileri hemen hesaplarınıza atacaksınız. Kredi alacak kişiler 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeye kadar kredi alabileceklerdir. 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, Banka şubelerine giderek hemen işlem yapabilirsiniz.

Eğer banka şubelerine gidecek zamanınız yoksa banka sizlere Ziraat Mobil uygulamasından da kredi vermektedir. Ziraat bankası ziraat mobil uygulamasından kredi alabileceksiniz. Ziraat Bankası kredi başvurusu yaptığınızda şartlara uygun olarak hemen aynı gün içinde kredi alabileceksiniz. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi işlemlerinizi bankadan yaparak 36 ay vadeye kadar 50 bin TL kredi alabileceksiniz.