Ziraat Bankası, PTT, Halkbank, Akbank ve ING Bank yaptığı yeni kampanyaları sabah duyurdu! Başvuru yaparak ödeme alacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde destek verileceği açıklandı. Ziraat Bankası, PTT, Halkbank, Akbank ve ING Bank yaptıkları açıklamalarda, Banka kredi notu uygun olan herkes için başvuru yapacağını ve bu kredileri hesaplara atacağını açıkladı. Ziraat Bankası, PTT, Halkbank, Akbank ve ING Bank hangi şartlarda 20.000 TL ödeme verecek? Bu bankalar nasıl kredi ödemesi yapacak haberimizde...

Ziraat Bankası 

Ziraat Bankası üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız bu bankadaki hesabınız ile bir internet şifresi alabileceksiniz. Bu şifre ile birlikte kredinizi Ziraat Mobil uygulamasından kullanabilirsiniz. 20 bin TL kredi ödemesini 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturarak da alabilirsiniz. Ayrıca size en yakın banka şubesinde ve banka bireysel müşteri temsilcisi ile birlikte kredi alabileceksiniz. 

PTT ve Halkbank 

PTT ve Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan kişilere hızlı ve anında kredi alınabilecektir. Hem SMS ile hem banka şubelerinden hem de bankaya gitmeden mobil uygulamalar üzerinden işlem yapabilirsiniz. 20 bin TL gelir belgesiz olarak hemen verilmektedir. 

Akbank ve ING Bank 

Akbank ve ING Bank üzerinden yapılan açıklamada nakit kredi kullanmak isteyenlere hemen aynı gün içinde destek verileceği açıklandı. Bankadan hızlı ve anında kredi alacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde kredi verilmektedir. Akbank ve ING Bank ayrıca mobil uygulamalar üzerinden de kredi vermektedir. 20 bin TL'Ye kadar verilecek olan bu kredilerde 2 banka tarafından hızlı ve anında sonuç verilmektedir.