Ziraat bankası yaptığı kampanyalar ile adından söz ettirmeye devam ederken, Nakit kullanacak olan kişilere uygun faizlerle krediler vermeye devam edecek. 80.000 TL'ye kadar yapılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile hemen aynı gün destek alacaksınız. Bu kredi Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi ve Ziraat bankası borç kapatma kredisi olarak 18 ile 70 yaş arası alabilecek. Nakit kredi kullanmak isteyenlere hemen aynı gün destek verilecek ve bu destek ile hemen işlem yapabileceksiniz. 

ZİRAAT BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ KAMPANYASI 

Ziraat bankası borç kapatma kredisi kampanyasına katılarak hemen aynı gün içinde nakit destek alınacaktır. Kredi almak isteyenler için şartlara uygun olarak hemen aynı gün destek verilecektir. Kredi alacak kişilere başvuru şartlarına uygun olarak hemen ödeme verilecektir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda krediler borç kapatma kredisi olarak verilmektedir. Ziraat bankası kredi alacak kişilere hemen aynı gün verilecek ve bu kredilerde de şartlar ne olursa olsun başvuru hemen aynı gün ödenecektir. 

80.000 TL'ye kadar başvuru yapmanız durumunda kredi alacak kişiler aynı gün ödemeleri almak için banka şubelerinden işlem yapması isteniyor. 24 ay vadeye veya 12 ay vadeye kadar da kredi teklifleri sizlere sunulacaktır. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan herkes bu kredilerden yararlanabileceklerdir. Dileyen vatandaşlar diğer bankalardaki borçlarını kapatmak için dileyen vatandaşlar ise ihtiyaç kredisi olarak nakit alabileceklerdir.