Trendyol 1.Ligde Adana Demirspor, sezon başından itibaren ekonomik sorunlarla adeta boğuşuyor. Mavi-Lacivertliler, altyapısındaki gençlerle yoluna devam ediyor. Ligin 24. haftasında ise Adana Demirspor, Bodrumspor’u ağırladı ve maçtan 5-0’lık yenilgiyle ayrıldı.
Bu maçta alınan yenilgiden ziyade 15 yaşındaki iki ismin ilk kez A takımda sahaya çıkmış olması idi. Daha net bir şekilde, iki genç ismin Adana Demirspor’un geleceğini oluşturacağı olacak olması.
2010 doğumlu yani 15 yaşındaki Yunus Kağan Gündoğdu ile Mustafa Bozkurt, Bodrumspor karşısında ikinci yarıda oyuna girdiler.
Yunus Kaan Gündoğdu 78. Dakikada Kayra Saygan’ın yerine oyuna girdi. 10 Numara pozisyonunda oynayan Yunus Kağan Gündoğdu, daha ilk profesyonel maçında göz doldurdu. Yine 15 yaşında olan Mustafa Bozkurt ise 85. Dakikada Ahmet Yılmaz ile yer değiştirdi. Sağ önde oynayan Mustafa da elinden gelen gayreti gösterdi.
Maçın ardından teknik heyet ve takım arkadaşları iki ismi de tebrik ettiler.
