31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde Seyhan Belediye Başkanı olarak seçilen Oya Tekin’e Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İLGİLİ HABER 1 çay bardağı yetiyor! Sarımsak kabuklarını çay gibi demleyin ve için: O dertten kurtulun

 

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hüseyin Saygılı, Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Esem Yiğit, Av. Ayça Kara Sığırcı ve Baro Müdürü Çiğdem Şahin, Seyhan Belediye Başkanı olarak seçilen Oya Tekin’i makamında ziyaret ettiler.

Gökayaz yaptığı konuşmada, “Hem meslektaşımız hem de Adana Barosu ailesinin bir üyesi olan Oya Tekin’in Seyhan Belediye Başkanı olarak seçilmiş olması bizleri gururlandırdı. Meslektaşımız Oya Tekin’in üstlendiği Başkanlık görevini başarıyla ve hakkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Kendisine görevinde başarılar diliyor, Adana Barosu ailesi olarak her daim yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin “Adana Barosu ailesinin bir üyesi olmanın onurunu her zaman yaşadım. Yerel seçimlerde Seyhan halkı hizmet etmek için bize bir şans verdi. Biz de bu dönemi en iyi şekilde değerlendirerek, çok çalışarak ve halkın mutlu olmasına odaklanarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kurumlar arası işbirliği ile her türlü zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz. Siz değerli meslektaşlarıma bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.