ObjektifA Haber
ObjektifA Haber
GÜNCEL

Adaylığı İçin 100 Bin İmza Toplanacak

Adaylığı İçin 100 Bin İmza Toplanacak
Paylaş:


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur  Yavaş'ın olası adaylığı yeniden gündem olurken CHP'den de açıklama gelmiş ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Sayın Yavaş, Ankaralılar tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız olarak seçilmiştir. Ortak cumhurbaşkanı adayımız 6'lı masada belirlenecektir" demişti. 
Ancak Türkiye'de çok farklı ve hızlı gelişmeler yaşanıyor. 

MANSUR YAVAŞ İÇİN 29 EKİM'DE HAREKETE GEÇİLİYOR

Peş peşe gelen açıklamaların ardından gazeteci Zafer Şahin, Milliyet gazetesindeki köşesinde iki çarpıcı iddiayı gündeme aldı. Şahin, Yavaş'ın olası adaylığıyla ilgili 29 Ekim tarihinde 100 bin imza için harekete geçileceğini açıkladı. 

Bu haber ObjektifA Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İnsanlardaki Şu Tuhaf Hayvan Sevgisi

Akışın sonuna geldiniz.