Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay pazartesi günü Yeni Adana Stadı’nda F.Karagümrük’ü konuk edecek olan Süper ligdeki temsilcimiz Adana Demirspor’a destek amacıyla maça gidecek olan tüm personelin öğleden sonra idari izinli sayılacağını söyledi. Akay, “ Şehrimizin takımı için tek yürek olup desteğimizi esirgemeyelim” dedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de hassas davranarak çalışanlarına izin verdi. 

OTOBÜS KALKACAK

Mazisi başarılar ile dolu Ulu Çınar Adana Demirspor’un kentin olmazsa olmazları arasında yer aldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ 4 Mart pazartesi günü Adana Demirspor-Fatih Karagümrük maçına gidecek olan tüm personelimiz öğleden sonra itibarıyla idari izinli sayılacaktır. Maça gitmek isteyen vatandaşlarımız ve personelimiz için saat:14.00’te Yaşar Kemal Kültür Merkezi’miz önünden otobüslerimiz kalkacaktır. Teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

MÜSABAKA ÖNCESİ MORAL DEPOLANACAK

Başkan Akay heyecan dolu 90 dakika mücadelesi öncesinde çorba ikramı ile birlikte destek marşlarının söyleneceğini ve mavi-şimşeklere moral olunacağını da sözlerine ekledi.