Ziraat Bankası, emekliler için promosyon kampanyasını başlattı. Bir süredir devam eden bu kampanyada, maaşınıza göre ödeme sağlanıyor. Peki emeklilere toplamda kaç TL ödeme yapılacak? Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi derken bir ödeme haberi daha bankadan geldi. Ziraat Bankası'nın güncel promosyon ödeme bilgisi yazımızda...

Kaç TL Promosyon Ödüyor?

Ziraat Bankası'nın ödediği promosyon limiti aşağıda yer almaktadır. Emekli maaşınıza göre daha fazla veya daha düşük ödeme alabilirsiniz:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.000 TL
3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 3.500 TL
7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.500 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 5.000 TL

Ziraat Bankası Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası promosyon başvurusu için mobil bankacılık uygulamasını kullanabilirsiniz. TC kimlik ve belirlediğiniz şifre ile giriş yaptıktan sonra promosyon bölümünden başvuru sağlayabiliyorsunuz. Öte yandan size en yakın Ziraat Bankası şubesine de gidebilirsiniz. Çağrı merkezi veya SMS ile başvuru yöntemleri de mevcuttur.

Promosyonlar Zamlandı

Emekli maaşına gelen zam sonrasında promosyonlar otomatik olarak zamlandı. Bu gelişmeyle beraber emekliye ödenecek promosyon limitinin yüksek olduğu söylenebilir. Artık en düşük 4500 TL ödeme yapılacak. Mayıs ayında promosyonların bir kez daha zamlanma ihtimali göz önünde bulundurulacak mı göreceğiz. Emeklilere yüksek promosyon ödenmesi adına bankaların dur durak bilmeksizin çalışması devam etmekte.