Türkiye'nin en çok tercih edilen otomonil markalarından Fiat, Topolino modeliyle farklı bir konsepte imza atıyor. Özellikle Çinli Changan markasının Türkiye pazarına gireceğini açıklamasından sonra Fiat hemen harekete geçerek Topolino modelini tanıttı. İki farklı gövde tipiyle showroomlarda yerini alan Topolino'nun fiyatı ise 449.900 TL'ye kadar düşürüldü. Boşuna Mart ayı fırsat ayı dememişler. İşte Fiat Topolino Mart ayı fiyat listesi ve kampanyanın tüm ayrıntıları..

.

449.900 TL'YE GALERİDE

Dunya.com'da paylaşılan habere göre, İki farklı gövde tipi bulunan Topolino’nun kapalı versiyonu (Topolino), 449 bin 900’TL’lik fiyatla FIAT showroomlarında ve markanın online satış kanalı online.fiat.com.tr üzerinden satışa sunuluyor.

YÜZDE 100 ELEKTRİKLİ 

FIAT'ın üzerinde ihtimamla durduğu Topolino modeli, yüzde 100 elektrikli. Dolce Vita olarak bilinen renk modeliyle akıllarda yer edinen Topolio, Türkiye'de B1 ehliyete sahip sürücüler tarafından kullanılabilecek. Bu da demek oluyor ki 16 yaşında alınabilen B1 ehliyetler Topolino'yu sürmek için yeterli. Diğer taraftan yakıt anlamında büyük bir ekonomik getirisi bulunan Topolino'nun, şehir içi ulaşımdaki etkisiyse oldukça yüksek. 

ÖZEL KREDİ İMKANI SUNULDU

FIAT'ın Topolimo modeli için lansmana hususi olmak üzere bir de satış kampanyası sunuldu. Belirli bir kapasitede olmak şartıyla, Mart'ın sonuna kadar 150 bin TL, 15 ay, yüzde sıfır faizli sıfır kredi imkanı ve aylık 10 bin TL'lik taksit seçeneği yeni alıcılarına duyuruldu. Her şeyin yanı sıra Topolino'nun sunroofu ve kapısız seçeneği Topolino Dolce Vita'nın satışına ise 1-2 ay sonra başlanması öngörülüyor.