Pazar akşamı oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası olaylar bitmek bilmiyor. Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde alacağı lige devam edip etmeme kararı öncesi ligden çekilmesi gerektiğini bir kez daha ifade eden haber geldi. İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan kötü haber geldi!

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan kötü haber!

Trabzonspor Fenerbahçe maçı bitti kaos bitmedi. Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Emre Kartal'dan geldi. İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan son dakika gelen haber herkesi üzdü!

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın kafasına aldığı darbeden dolayı kafasında ezik oluştu. Kaburgalarından ağrı ve çatlak bulunan Emre Kartal'ın kafasına yediği darbe esnasında "Şiddetli kafa travması" yaşadığı öğrenildi.

"Fenerbahçe ligden çekiliyor"

Sabah saatlerinde Adelet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Görüntüler izlenir, bu görüntüleri değerlendirecek Cumhuriyet Savcılığı! Meşru savunmanın ötesine geçip karşı tarafa zarar verece giden bir durum söz konusu mu saldırı var mı" açıklamarı sonrası Fenerbahçe taraftarları ve yönetimi ligden çekilme kararına bir kez daha vardı.

Fenerbahçe'ye ceza yağacak!

Açıklamalar sonrası resmen Fenerbahçe'ye ceza vermeye zemin arıyorlar diyen Fenerbahçe taraftarları, ligden çekiliyoruz, tiyatronuzda yer almayacağız açıklaması yapıyor.

Yönetim 2-3 plan üzerinde düşünüyor!

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç başta olmak üzere, Fenerbahçe'nin ligden çekilme durumunu tartışıyor.

1- Sadece Avrupa'da takım maça çıkacak!

Fenerbahçe masasında en önemli durumlardan biri Avrupa mücadelesi. Konferans liginde yer alan Fenerbahçe, Avrupa maçlarına tam kadro çıkmayı planlıyor.

2- Lige U-19 takımı çıkacak! Kupaya da..

Fenerbahçe 2. plan olarak lige U-19 takımıyla çıkma kararı düşünülüyor. Bu sezon ligden vazgeçecek Fenerbahçe, alt ligede düşmeyecek ancak hem Süper Kupa hem ligin kalan maçlarına U-19 takımıyla çıkmayı planlıyor.

3- Tamemen çekilme!

Fenerbahçe'nin masasında son durum tamamen çekilme. Fenerbahçe ligden tamamen çekilme kararı da gündemde.