CEYHAN Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği ücretsiz hazırlık kurslarında binlerce genci üniversiteye hazırlıyor.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında üniversite ile tanışan Ceyhanlı gençleri okullarına hediyeleriyle uğurlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yeni dönem hazırlık kurslarının başladığını belirtti.
Ceyhan’da eğitim-öğretimin yüz akı Ceyhan Belediyesi

Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) bünyesinde yeni başarılara imza atacak gençlere eğitim imkanı sunmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Bu kapsamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanımız genç nesillerin hayata atılmasında gösterdiği fedakarlıkla bizlere hep yol gösterici oluyor. Yeni eğitim döneminde uzman kadromuzla binden fazla öğrencimizin üniversite hayallerini gerçekleştirmek üzere yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

'STRESTEN UZAK, HUZURLU DERSLER’
Deprem nedeniyle yeni yerine taşınan CEGEM binasının öğrencilerin sorunsuz, stresten uzak, huzurlu bir şekilde sınavlara hazırlanması için düzenlendiğini, eksiksiz bir şekilde yeni dönem eğitim-öğretime başlandığını vurgulayan Başkan Hülya Erdem, “Gençlerimizin iyi bir geleceğe kavuşması için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Eğitimden taviz vermeden, çocuklarımızın, gençlerimizin her ihtiyacını düşünerek ve eksikleri tamamlayarak başarılara yeni başarılar eklemek istiyoruz” dedi. (DHA)