AK Parti Çukurova Teşkilatı 80. Danışma Meclisi Toplantısını Yoğun Katılımla Gerçekleştirdi. İl Başkanı Av. Mustafa Özkan: “Adana'nın Her Hanesine Ulaşacak, Her Gönlüne Dokunacağız”
AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 80. Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mustafa Özkan’ın katılımıyla yoğun ilgi ve büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.
Toplantıya AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mustafa Özkan’ın yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın, İlçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Toplantıda teşkilata hitap eden İl Başkanı Av. Mustafa Özkan, AK Parti’nin en büyük gücünün birlik, beraberlik ve teşkilat disiplini olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Özkan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Kıymetli ana kademe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, kıymetli meclis üyelerimiz ve gece gündüz demeden fedakârca çalışan mahalle teşkilatlarımız; hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.
Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamet doğrultusunda teşkilatımızın birlik ve beraberliğini daha da güçlendirecek, Adana’nın her sokağına, her mahallesine ve her hanesine ulaşacağız.
Çukurova teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte durmadan, yorulmadan çalışarak hemşehrilerimizin gönüllerine dokunacağız.”
Seçim başarısının güçlü bir teşkilat yapısıyla mümkün olacağını vurgulayan Özkan, “Kapımız da gönlümüz de herkese açık olacak.
Toplantıda AK Parti’ye katılan yeni üyeler için rozet takdim töreni de gerçekleştirildi. Partiye katılan vatandaşların rozetleri, AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mustafa Özkan ile il kadın kolları ve ilçe Başkanı tarafından takıldı.
İl Başkanı Özkan, AK Parti ailesine katılan yeni yol arkadaşlarını tebrik ederek, “AK Parti ailemize hoş geldiniz.” ifadeleriyle kendilerini karşıladı.
Ayrıca AK Parti’ye yeni üye olan vatandaşların üyelik koçanları İl Başkanı Av. Mustafa Özkan’a teslim edilerek üyelikleri resmiyet kazandırıldı.
Yeni üyelerin katılımı, teşkilatın büyüyen yapısını ve sahadaki güçlü karşılığını bir kez daha ortaya koydu.
Toplantının sonunda İl Başkanı Özkan, “Aynı davaya gönül veren, aynı hedefe birlikte yürüdüğümüz her bir dava arkadaşımızla Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.
Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.
