Akbank, emeklilere yönelik promosyon paketlerini artırma kararı alarak dikkatleri üzerine çekti. Bu karar, emeklilere yönelik daha cazip fırsatlar sunma ve Akbank'ın rekabetçi konumunu güçlendirme amacını taşıyor. Mayıs ayı itibarıyla başlayan yeni promosyon kampanyası, emekliler için oldukça avantajlı yeni seçenekler sunuyor..

Emekli Maaşını Akbank’a Taşıyanlara Müjde!

Akbank, emeklilik maaşını bankalarına taşıyan ve belirli şartları yerine getiren emeklilere yönelik cömert promosyonlar sunmaya devam ediyor. 01 Mayıs – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında maaşını Akbank'a taşıyan ve üç yıl boyunca maaşlarını bankadan alma taahhüdünde bulunan emekliler, bu yeni promosyon kampanyasından yararlanabilecek. Ancak, Akbank’ta zaten promosyon taahhüdü bulunan veya bir diğer SGK Emekli Maaşını taşıyan müşteriler, bu kampanyadan faydalanamamaktadır.

Akbank Mayıs 2024 Promosyonları Tam Liste

Kampanyadan yararlanabilmek için emeklilerin, SGK ile Akbank arasında imzalanan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" şartlarını kabul etmeleri ve maaşlarını üç yıl süreyle Akbank'tan almaları gerekmektedir. Promosyon ödemesi, emeklinin net gelir/aylık tutarına göre hesaplanır ve şu şekilde belirlenmiştir:

  • Net gelir/aylık 9.999 TL'ye kadar olanlar için 6.250 TL,
  • 10.000 TL – 14.999 TL arası için 10.000 TL,
  • 15.000 TL – 19.999 TL arası için 12.000 TL,
  • 20.000 TL ve üzeri için 15.000 TL promosyon ödenmektedir.

3 İş Günü İçerisinde Ödenecek 

Promosyondan faydalanma hakkı kazanan emeklilerin, ilk maaşlarının bankaya yatırılmasının ardından 3 iş günü içinde ödeme yapılmaktadır. Ancak, SGK tarafından herhangi bir sebeple gelir/aylık ödemesinin kesilmesi ya da başka bir bankaya taşınması durumunda, kalan taahhüt süresine göre ödenen promosyon tutarı geri alınacaktır.