İstanbul’da görev yapan polis memurları Yusuf Morcalı ve Mehmet Talha Selaldı izne çıkarak memleketleri Adana’ya dönmekte olduğu sırada otoyolda kaza yaptı. Hurdaya dönen otomobildeki polis memurlarından biri hayatını kaybederken diğeri de ağır yaralandı

Yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da görev yapan iki polis memuru, memleketleri olan Adana’ya gelmek için izne ayrıldı. Polis memurları 44 AEJ 202 plakalı otomobilleri ile Adana’ya doğru İstanbul’dan yola çıktı.

Pozantı-Ankara otoyolu Akçatekir mevkiinde Yusuf Morcalı (26) kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önünde seyreden tıra arkadan çarptı. Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine sağlık ve otoyol polisleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri araç içerisinde bulunan iki polis memurunu da hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan yolcu konumundaki polis memuru Mehmet Talha Selaldı (26) hayatını kaybederken otomobil süren polis memurun durumunun kritik olduğu öğrenildi.