Epic Games'in ücretsiz bir şekilde kullanıma sunduğu oyunlara yenileri eklendi. Normal şartlarda yüzlerce liraya satılan oyunlar artık bedavaya oynama fırsatı ile karşımıza çıkıyor. Üstelik bu oyunları kütüphanenize bir kez eklendikten sonra sınırsız şekilde oynayabileceksiniz. Para vermeden kalıcı olarak oyun sahibi olmak isteyenleri bekleyen bu kampanyada son durumu açıklıyoruz.

Epic Games Ücretsiz Verdiği Oyunlar!

Epic Games'in ücretsiz olarak verdiği ilk oyun bu hafta için Breathedge oldu. Macera türündeki oyunda uzay gemisinde bir pilota hayat veriyoruz. Pilotun hayatta kalma çabasına ortak olacağız. Oyun bedava olmadan önce 299 TL'ye satılıyordu. Şimdi ise ücretsiz olarak oyun kütüphanenize eklenebilir.

Bedava olan bir diğer oyun ise Poker Club oldu. Poker heyecanını en iyi şekilde yaşamak ve arkadaşlarınızla çevrimiçi şekilde poker oynayabilmeniz adına dikkat çeken bir oyun diyebiliriz. Oyunların bedava olduğu tarihten itibaren kütüphaneye ücret ödemeden eklenebileceği belirtildi.

Bir Hafta Süreniz Var!

Epic Games'in ücretsiz olarak verdiği oyunları bir hafta içerisinde kütüphanenize eklemeniz gerekecek. Aksi halde oyunlar için para ödemek zorunda kalacaksınız. Bir defa dahi kütüphaneye eklemeniz oyunun sahibi olmanız adına yeterlidir.