Süper Lig'de günün maçında Fenerbahçe Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Alanyaspor maç izle. Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle. Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle. 11 Şubat Fenerbahçe Alanyaspor maçını izle. Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz maç izle.

Süper Lig'de günün maçında Fenerbahçe Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Fatih Tekke'li Alanyaspor'a konuk oluyor. 11 Şubat Fenerbahçe Alanyaspor maç izle. FB alanya maç izle. FB alanya şifresiz maç izle.

Ülker stadyumunda oynanacak Fenerbahçe Alanyaspor maçını Çağdaş Altay, Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Emin Tuğral yönetecek. 11 Şubat pazar günü oynanacak Fenerbahçe Alanyaspor maçı 19:00'da başlayacak ve Bein Sports ekranlarında canlı yayınlanacak.

Ligde Fenerbahçe evinde 6 maçtır kaybetmedi ve 3 maçtır kazanıyor. Toplamda 13 maçlık kaybetmeme serisi sürüyor. Alanyaspor'da deplasmanda 4 maçtır kazanamıyor, toplamda 3 maçtır kazanamıyor.

Galatasaray'ın kazanmasıyla 3 puan geriye düşen Fenerbahçe, mutlak galibiyet peşinde. Alanyaspor ise 27 puanla düşme potasında ve bir seri yakalamak istiyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçı bu sebeple büyük bir önem taşıyor.

Fenerbahçe'de 5 eksik!

Fenerbahçe Alanyaspor maçına 5 eksikle çıkıyor. Uyluk kası gerilmesi olan FRED, Milli takımda Osayi Samuel, kupa maçında sakatlanan King forma giyemeyecek. Becao ve Peres sakatlığı nedeniyle forma giymemeye devam edecek. 

Kupa maçında sakatlanan Mert Müldür'ün ise forma giymesi bekleniyor.

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Alanyaspor 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 11 kez FEnerbahçe kazanırken, 5 maç berabere bitti. Alanyaspor ise 4 galibiyet aldı. Burada oynanan 8 maçta ise, Fenerbahçe 4, Alanyaspor 1 kez kazandı. Ülker stadyumunda 3 maç berabere bitti.

Fenerbahçe Alanyaspor maçında tribünde de taraftar yerini aldı. Fenerbahçe'nin itici gücü taraftarı 90 dakika boyunca susmayacağını maç öncesi bildirdi. Fenerbahçe Alanyaspor maçı kapalı gişe oynanacak.

Cengiz Ünder ve İrfan can Kahveci seçimi!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın sağ açıkta kararsız kalması haricinde 11'i belli. Fenerbahçe'de Cengiz Ünder mi İrfan Can Kahveci mi forma giyecek merak ediliyor. İsmail hocanın en zor kararı sağ açıkta İrfan Can Kahveci mi Cengiz Ünder mi oynayacak maç saatinde belli olacak.