Mayıs ayı, Garanti BBVA için müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunma zamanı! Banka, 2 Mayıs'ta başlayan ve ay sonuna kadar devam edecek olan özel bir kampanya serisi ile gündemde. Bu kampanyalar, hem mevcut müşterileri hem de yeni müşterileri hedef alarak, çeşitli sektörlerde cazip indirimler ve bonuslar sunuyor...

Yeni Müşterilere Özel: 300 TL İndirim ve 400 TL Bonus

Garanti BBVA'nın bu ayki en dikkat çekici fırsatlarından biri, yeni müşterilere özel. 2 ile 31 Mayıs tarihleri arasında, Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası'ndan alınan bir promosyon kodu ile Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden müşteri olma sürecini başlatan ve ilk kez banka müşterisi olan kişiler, büyük kazançlar elde edebilecek.

Kampanya kapsamında, 301 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılmak üzere 300 TL değerinde bir hediye çeki veriliyor. Bunun yanı sıra, bonus kredi kartı için başvuru yapıp onay alan müşteriler, Vodafone Yanımda mobil uygulamasının online alışveriş platformu Her Şey Yanımda üzerinden yapacakları 400 TL’lik harcama sonrası 400 TL bonus kazanma şansı yakalayacaklar.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Bu fırsatlardan yararlanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit:

  1. Promosyon Kodu Edinin: Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası'ndan promosyon kodunuzu alın.
  2. Garanti BBVA Mobil Uygulamasını İndirin: Uygulamayı indirip, 'müşteri olmak istiyorum' adımlarını takip edin.
  3. Kampanya Koşullarını Sağlayın: Hediye çekini ve bonusu elde etmek için gerekli koşulları yerine getirin.

Kampanya Detayları ve Süreklilik

Garanti BBVA, geçmiş aylarda olduğu gibi Mayıs 2024'te de müşterilerine yönelik benzersiz kampanyalar sunmaya devam ediyor. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan düzenli bilgilendirmeler ile müşteriler, güncel fırsatlar hakkında hızlıca bilgi sahibi olabiliyorlar. Kampanyalar sayfası üzerinden tüm detaylara ulaşabilir, ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.