2 gün içinde işlem yapmanız lazım! Garanti BBVA bankası banka hesabı olanlar has duyuru -  Garanti Bankası, müşterilerine birbirinden avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Banka hesabı olan vatandaşlar, nakit ihtiyacı durumunda ihtiyaç kredisi kullanarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Garanti Bankası'nın sunduğu kampanyalar sayesinde hesap sahibi olan vatandaşlar, devlet destekli düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Garanti Bankası hesap sahibi olan müşterilerine büyük kolaylık sağlayan ihtiyaç kredisi kampanyaları ile nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilirler. Bankanın sunduğu avantajlı kampanyalardan faydalanmak için müşterilerin başvurularını hemen gerçekleştirmeleri gerekiyor. Garanti Bankası ile kolayca nakit kredi onayı alabilir ve acil ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden kolayca başvuruda bulunabilirler. Başvuru formunu eksiksiz bir şekilde dolduran müşteriler, ne kadar kredi onayı aldıklarını hemen öğrenebilirler. Emekli veya sigortalı olan vatandaşlar ise en yakın Garanti Bankası şubesine giderek, kimlikleri ve gelir belgeleriyle birlikte başvurularını gerçekleştirebilirler.

Garanti Bankası'nın müşterilerine sunduğu kampanyalardan biri olan ihtiyaç kredisi kampanyası, hesap sahibi olan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, şubeye gitmeden internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Başvuruları onaylanan müşteriler, hesaplarına kredilerini yatırarak aynı gün içinde kullanabilirler.

Garanti Bankası müşterisi olmak isteyen vatandaşlar da bankanın resmi internet sitesi üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Müşteri olmak isteyenler, internet sitesine girerek "Müşteri Olmak İstiyorum" butonuna tıkladıktan sonra banka hesabı açabilirler. Daha sonra istedikleri zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.