Adana Gündoğdu Koleji, Birleşmiş Milletler toplantılarının içerik ve şekil olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı konferanslardan olan MUN (Model United Nations) toplantısının 7’ncisine ev sahipliği yaptı. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, emeği geçenleri kutladı. 

DR. GÜNDOĞDU: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrenci, öğretmen, idareci ve takım arkadaşlarının yine müthiş bir etkinliğe imza attıklarını belirtip, “MUN toplantıları çok prestijli ve öğrencilerin kendilerini doğru ifade etme anlamında önemli kazanım sağlayan bir etkinliktir. Bu yıl yine dolu dolu geçti. Tüm emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

G-MUN etkinliği şehir içi ve şehir dışından farklı devlet ve özel okullardan 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler müthiş bir etkinlikte olduklarını söyleyip Gündoğdu Vakfı’na teşekkür ettiler.

BERNA MERAL: 
MUTLU OLDUK

Adana Gündoğdu Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Berna Meral, İngilizce konuşmasında MUN toplantılarının İngilizce gerçekleşen bölümlerinde öğrencilerinin yabancı dil konusundaki başarılarının ortaya çıkmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.



3 AYLIK KAPSAMLI ÇALIŞMA YAPILDI

G-MUN 2024’ün Konferans Genel Başkanı Birbey Özcan Ulaşer, Akademi Başkanı Mehmet Büyük ve Organizasyon Başkanı Buse Özkaya, “3 aylık emeğin ardından gerçekleştirdiğimiz Gündoğdu Model Birleşmiş Milletler Kongresi (GMUN 2024) delegelerimize bir dünya vatandaşı olarak, toplum önünde konuşma, özgüven, araştırma ruhu ve ortaya çıkan problemleri çözüm odaklı kontrol etme yetisi sağladı. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz. Bu güzel deneyimde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederiz” dediler.

BURHAN BÖRÜ: ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ

G-MUN 2024 (Gundogdu Model United Nations) Koordinatörü ve Adana Gündoğdu Koleji Eğitim Yöneticisi Burhan Börü, “AGK Meclis öğrencilerimizle birlikte 3 aylık hazırlık süreci sonrasında G-MUN 2024’ü gerçekleştirdik. Bu konferanslar sayesinde öğrencilerimizin İngilizce dil yeteneği ve özgüvenlerinin geliştiğini, araştırma, yazma, tartışma, topluluk önünde konuşma, fikirlerini ifade etme gibi çok önemli kazanımlar elde ettiğini gördük. Katılımcı tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.