ObjektifA Haber
ObjektifA Haber
GÜNCEL

Halim-Zafer Erdoğan Arasında Kan Aktı!

Halim-Zafer Erdoğan Arasında Kan Aktı!
Paylaş:


Adana’da akaryakıt, hazır beton, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren tanınmış bir grup şirketinin 2 ortağı kardeşler Halim Erdoğan 57) ve Zafer Erdoğan (55), yaşadıkları bazı güven problemleri nedeniyle 2019'da ortaklıklarını sonlandırma kararı aldı.

Gruptaki bazı şirketlerin ve taşınmaz hisse paylarının bölüşülmesi sırasında anlaşmazlık yaşandı.

Bunun üzerine temsil ve imza yetkisini elinde bulunduran Zafer Erdoğan ile Halim Erdoğan arasında hukuk mücadelesi başladı.

Piyasa değeri 1 milyar TL

Piyasa değeri 1 milyar TL olan şirket defterleri mahkemeye teslim edildi.

Akaryakıt istasyonlarının bağlı olduğu bir şirkete tasfiye memuru atandı.

Diğer akaryakıt şirketi ve 2 otelin tasfiye sürecine başlandı. 4 şirkette de sorumluluk davası başlatıldı.

Tehdit ve darp iddiası

Süreç devam ederken mağdur edildiklerini öne süren Halim Erdoğan ve ailesi, bazı tapuları da zimmetine geçirdiğini iddia ettikleri Zafer Erdoğan tarafından defalarca tehdit edildiklerini, adamları tarafından da sopa, döner bıçağı ve satırlarla kendilerine ait farklı iş yerlerinde ve farklı zamanlarda darbedildiklerini öne sürdü.

Güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan olaylar ve iddialarla ilgili Zafer E. aleyhinde adliyede toplam 76 suç duyurusu oluştu, bunlardan 11'i davaya dönüştü.

Zafer E. de ağabeyi Halim E. ile çocukları hakkında onlarca hakaret, iftira, darp ve iş ile ilgili konularda yaklaşık 40 suç duyurusunda bulundu. Bunlardan 1’i davaya dönüştü. (DHA) 

Bu haber ObjektifA Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et AOSB’de ‘Zaferin 100. Yılı’ Sergisi

Akışın sonuna geldiniz.