Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Vakıf Haftası 100. Yıla Özel 201 Eser Toplu Açılış Töreni”nde konuşma gerçekleştirdi. Türkiye'nin Gazze sınavını en başarıyla veren ülkelerden biri olduğu görüşünü belirten Erdoğan, kamu malıyla ilgili gündemdeki tartışmalarla ilgili de çarpıcı bir çıkışa imza attı:

İLGİLİ HABER Ceviz kabuklarını çöpe atanlar yazık ederler! Çok şaşırtıcı bir etkisi daha ortaya çıktı

"Kamu hizmetlerinini sorunsuz ve kusursuz sunulması için her türlü tedbiri alacak, bürokratik atalete müsaade etmeyeceğiz."

"SON DÖNEMDE ARTAN SERZENİŞLERİN FARKINDAYIZ"

  • Millete efendilik taslamak, yukarıdan bakmak kesinlikle kabul edilemez. Hele hele kamu malına el uzatmak bizim nazarımızda ihanete eş değerdir. Siyasetçiler, kamu görevlileri, yönetim mevkiindekilerin vazifelerini yerine getirme noktasında hiçbir bahanesi olamaz. Milletin derdiyle dertlenmedikten sonra hangi vazife olursa olsun insan için yüktür. Eski Türkiye manzaralarını milletimize tekrar yaşatmamakta kararlıyız. Bu konuda özellikle son dönemde artan serzenişlerin farkındayız
  • Tespit ettiğimiz tüm eksiklerin, hataların, varsa ihanetlerin üzerine inşallah bundan sonra çok daha kararlı şekilde gideceğiz. Kamu hizmetlerinini sorunsuz ve kusursuz sunulması için her türlü tedbiri alacak, bürokratik atalete müsaade etmeyeceğiz.
  •