40 TL düştü. İpragaz Aygaz Milangaz tüp fiyatlarına büyük indirim geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor-  İpragaz, tüp fiyatlarına özel indirim kampanyasıyla dikkat çekiyor! İpragaz ev tüplerinde geçerli olan kampanya kapsamında 12 kg mutfak tüpü 310 TL'ye satışa sunuluyor. Haberimizde İpragaz'ın tüp kampanyasıyla ilgili detayları bulabilir, Aygaz tüp fiyatlarıyla karşılaştırma yapabilirsiniz.

Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde yapılan doğalgaz keşfi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bedava doğalgaz müjdesiyle birlikte tüp kullanıcıları da bedava tüp taleplerini iletmek istemişlerdir. Ancak, bu taleplere henüz yanıt verilmemiştir. Bununla birlikte, beklenen indirim müjdesini İpragaz duyurarak dikkatleri üzerine çekmiştir. İpragaz, büyük tüp fiyatına özel bir kampanya başlatmıştır.

İPRAGAZ TÜP KAMPANYASI BAŞLADI! 12 KG MUTFAK TÜPÜ 310 TL OLDU

İpragaz, tüp fiyatlarına özel bir indirim kampanyası düzenlemiştir. Kampanya kapsamında, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde indirim uygulanmaktadır. Kampanya, 16 Mayıs 2023 - 23 Mayıs 2023 tarihleri arasında İpragaz'a bağlı bayilerde geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için, sepetinize almak istediğiniz ürünleri ekledikten sonra, sepetinizde bulunan aktif kampanyalar bölümünden ilgili kampanyayı seçmeniz gerekmektedir. Kampanya koşullarını sağladığınız takdirde kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanya fiyatları, belirlenen konumlar için geçerlidir ve bayiler kampanya fiyatları üzerinden indirim yapabilir, ancak kampanya koşulları sağlandığında bu fiyatın üzerinde satış yapamazlar. İş yeri aboneleri kampanyadan faydalanamaz. Kampanya sadece İPApp üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir. Her üye, kampanyadan 45 gün içinde bir kez faydalanabilir.

EN UCUZ TÜP İPRAGAZ'DA!

12 kg Aygaz Gri ev tüpü fiyatı 350 TL iken, İpragaz'ın kampanyasıyla birlikte 12 kg mutfak tüpü sadece 310 TL'ye satışa sunulmaktadır. Bu kampanya sayesinde Aygaz tüp fiyatlarıyla kıyaslandığında 38 TL'lik bir indirim yapılmıştır. Aygaz Gri ev tüpünün yanı sıra diğer Aygaz tüp modelleri de farklı fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Aygaz Maksi (tombul) ev tüpü 350 TL, Aygaz Maksi uzun tüp ise 355 TL olarak belirlenmiştir.

İpragaz, tüketicilere avantajlı bir seçenek sunarak 12 kg mutfak tüpünü uygun fiyatla temin etme imkanı sağlamaktadır. 310 liralık fiyatla İpragaz üzerinden sipariş veren kişiler, bu kampanyadan faydalanarak İpragaz mutfak tüpünü satın alabileceklerdir.

Bu kampanya ile birlikte İpragaz, tüp kullanıcılarına ekonomik bir seçenek sunarken, Aygaz'ın tüp fiyatlarıyla kıyaslandığında daha uygun bir seçenek olduğunu göstermektedir.