Polat Alemdar’ı başkası oynayacaktı! Kurtlar Vadisi’nde akılları başlardan alan olay! Dizinin hayranları aslında Polat’ı başkasının oynayacağını öğrenince şok geçirdiler. Kurtlar Vadisi Polat Alemdar karakterine aslında dizide bambaşka birisi hayat verecekti.

Dizi uzun zaman önce final olmasına rağmen eski izlenen ve beğenilen diziler arasında yer almaya da devam ediyor. Bu diziye hayranlık asla bitmiyor tam tersine yeni nesil tarafından da oldukça rağbet görüyor. Dizi de asla bilinmeyen bu sır yıllar sonra ortaya çıktı. Diziyi aslında Necati şaşmaz değil bir başkası oynayacaktı. Teklifin götürüldüğü kişi reddetmeyince olanlar oldu. 

Yıllar boyunca ekranlarda kalmayı başaran bu dizi hakkında ortaya çıkan bu gerçekler de birçok kişiyi şaşırttı. Kurtlar Vadisi dizisini aslında başrol olarak Cenk Torun oynayacaktı. Oyuncu ise o dönemler başka rollerde oynadığı için teklifi kabul etmedi. Daha sonra da teklif Necati Şaşmaz’a gitti. 

Polat Alemdar Rolünü Reddetti

Cenk Torun bu rolü reddedince reyting rekorları kıran dizinin başrolünü de Necati Şaşmaz kaptı. Yıllardır bildiğimiz ve Polat alemdar karakterine can veren oyuncu ise zihnimizde Necati Şaşmaz olarak değil, Polat Alemdar olarak bilinmeye devam ediyor. Bu rolü oynamayan tam tersine yaşayan oyuncu birçok kişinin de gönlüne taht kurdu. Polat alemdar karakterini aslında kim oynayacaktı? Diye merak edilen ve hayranları tarafından sorulan soruya ise Cenk Torun olarak da cevap verebiliriz.