Adana Demirspor'un eski Başkanı Murat Sancak çok ciddi bir iddia ortaya attı... Sancak'ın iddiasına göre Cüneyt Çakır ve Abdülkadir Bitigen'in başını çektiği Ali Koç'un 'İzmirliler' diye suçladığı grupla iş tutan gazeteciler var.

* Basın ağayında kimler yok ki. Çocuğuna burs bağlatarak  gazetede hakem odasını yazan. Yayıncı kuruluşta lige ayar veren 3'lüye kadar hakem eskisi olup kulüpçülük yapanlar hatta  iddia yorumculuğu yapanlara kadar çok derin ilişkiler var. 

* Bu ilişkilerle maçlarda yaşanan pozisyonları medyada aklayan veya doğru olan kararları hakemine göre karalayan ve programın gündemini belirleyen bir ekip bunlar.

Sancak, İzmir grubunu; Alper Ulusoy, Hakan Ceylan, Tolga Özkalfa, Emre Eyisoy, Ünsal Çimen ve Kayserli Abdülkadir Bitigen olarak tarif ediyor.

Ayrıca hali hazırda Gürcistan MHK'sinin başında bulunan Cüneyt Çakır'ı hakemliği döneminde İzmir'de yaşamasına rağmen kendini kamufle etmek için hakem lisansını İstanbul'da gösterdiğini de iddia ediyor.

Sancak'ın belirlediği isimlerle ilgili TSYD bir hamle yapıp, isim isteyecek mi? Sancak isimlerini verirse bu gazetecilere bir yaptırım uygulayacak mı?