ObjektifA Haber
ObjektifA Haber
GÜNCEL

Olay Çıkabilir, Demedi Demeyin!

Olay Çıkabilir, Demedi Demeyin!
Paylaş:


 

Ceyhan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları krizinin tonu gittikçe sertleşiyor. Ceyhan MHP ilçe teşkilatından sonra Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy da CHP’li belediyenin konser için İlkay Akkaya‘yı tercih etmesine Çok sert bir üslupla cevap verdi. 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in, İlkay Akkaya‘nın konserinin 30 Ağustos Salı günü saat 19:30’da başlayacağını duyurmasının ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy da açıklamada bulundu:

“30 Ağustos gibi vatan bütünlüğümüzün timsali olmuş bir günde,kahraman şehrimiz Adanamızda PKK sempatizanı İlkay Akkaya'ya konser verdirmek hainliktir. 

Bunun hesabını soracağız! Milletin tokadını öyle bir yiyeceksiniz ki feriştahınız buna bir daha cesaret edemeyecek!”

Bu haber ObjektifA Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Balotelli Özel Uçakla Adana’yı Terketti

Akışın sonuna geldiniz.