Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart’ta galibiyetten oldukça emin. BirGün gazetesine verdiği röportajda oyunun yüzde 50’ye yaklaşacağını ve en az 6 puan farkla yarışı önde bitireceğini tahmin eden Karalar, CHP’nin 5 ilçe belediyesini daha kazanabileceğini söyledi.

Bu arada seçime üç gün kala, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Zeydan Karalar, çalışmalarını noktalamak üzere. 

Yumurtalık Belediye Başkan adayi Erdinç Altıok ile birlikte Gölovası, Sugözü, Zeytinbeli ve Demirtaş köylerini ziyaret etti. Bunun yanısıra Yumurtalık ilçesinde düzenlenen toplu bir iftar törenine katıldı.

Adana BŞB Başkanı "Ramazan ayının bereketini iftar sofralarımızda paylaşmaya devam ediyoruz. Yumurtalık ilçemizde kurduğumuz iftar sofrasında hemşehrilerimizle orucumuzu açtık. Allah kabul etsin." değerlendirmesinde bulundu.

Zeydan Karalar, ayrım yapmaksızın Adana'nın her metrekaresine eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını anlattı. Başkan Karalar, "Yeniden seçildiğinde aynı tavrını sürdüreceğimden emin olabilirsiniz" şeklinde konuştu. 

CUMHURİYET: ADANA SEÇİMİ BAŞA BAŞ

Öte yandan Cumhuriyet Gazetesinde Selda Güneysu’nun kaleme aldığı bir haberde bazı illerde AKP ile CHP arasında “kıran kırana seçim yarışının yaşanacağı” belirtiliyor.

AKP ile MHP arasında başa baş seçim yarışının geçeceği illerin başında Tokat’ın geldiğine dikkat çekilirken; seçimin Adana, Balıkesir, Edirne, Eskişehir, Bursa, Antalya ve Eskişehir gibi illerde de CHP ile AKP adayları arasında geçeceği, son anda ipi göğüsleyen adayın da başkan seçileceğine dikkat çekiliyor.