Adana Fatih Karakolu’nda ve Adnan Menderes’teki bir mekanda olmak üzere bir terör gazisinin iki kez dayağa maruz kaldığı ileri sürüldü. 

1999 yılında Hakkari’deki bir çatışmada yaralanarak gazi olan PÖH mensubu Gökhan Yağmur’a, Adnan Menderes’te başlayıp Fatih Karakolu’nda sonuçlanacak şekilde darp edilip ters kelepçe takıldığı iddia edildi. 

PÖH gazisi Gökhan Yağmur’un kızı Yaren Yağmur, bu iddiaları sosyal medya hesabından paylaşıp İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da etiketledi. 
 

Yaren Yağmur, olay hakkında şu açıklamada bulundu:

“Batuhan adlı erkek kardeşim Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir doğum günü partisine katıldı. Bu sırada mekana gelen bir polis aracı orada bulunanlara ters davranmaya başladı. Kadınların ve çocukların da bulunduğu bir ortamda eğlenmekte olanlara saldırıldı. Bir polis memurunun bir kadına kaba ve küfürlü davranması üzerine erkek kardeşim uyarı amacıyla müdahalede bulundu. Bunun üzerine ekipler kardeşimi orada darp ettiler. Olay yerine gelen gazi babam da aynı muameleye maruz bırakıldı. PÖH görevlisi iken gazi olan babama karakolda ters kelepçe takılıp dayak atıldı. Bu ülkenin polisi kendi meslektaşına ve üstelik te gazi olan bir kişiye nasıl böyle davranır? Nasıl döver, nasıl hakaret eder? Kimliklerini öğrendiğimiz bu polislerden ve yetkili isimlerden şikayetçi olduk, adaletin yerine gelmesini istiyoruz!”