Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan  Aleyna Kalaycıoğlu ilgili son dakika bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Arto, öyle açıklamalar yaptı ki gündem oldu.

Şok iddia!

Survivor programında Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden'in çok korktuğu ve eşini elinden alacak diyerek sinir krizleri geçirdiği Aleyna ve Yunus Emre bu akşam yüzleşecekti. Ancak Aleyna için son dakika bir sürpriz daha ortaya atıldı!

ARTO'dan son dakika açıklamalar!

Beyaz TV ekanlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Aleyna için son dakika bir iddia ortaya atıldı. Arto "Sen Sinan Akçıl ile karısının evine girip abi diye girdiğin adamla daha sonra flört yaşıyorsun, sen nasıl bir kızsın ya?" diyerek Sinan Akçıl ve eşinin arasını açıldığı iddia etti.

Aleyna ve Sinan Akçıl aşk yaşadı mı?

Aleyna Kalaycıoğlu ve Sinan Akçıl hiç aşk yaşamadı, sevgili de olmadığı biliniyor. Ancak Akçıl ve Kalaycıoğlu birlikte Yanımdadır isimli şarkıyı yaptı.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun menajeri Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i topa tuttu!

Beria Özden açıklamaları sonrası Aleyna Kalaycıoğlu'nun menajeri Beria'yı topa tutmuştu. Arto'nun açıklamalarıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.