Bugün başladı! 0-2-4-6-8 olanlara 41.000 TL ödeme verildi. TCKN son rakamlarına bakan anında ödeme alıyor- Denizbank, son dönemde sunduğu bireysel ihtiyaç kredileriyle adından söz ettiriyor. Düşük faiz oranlarıyla birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen herkese 41.000 TL kredi imkanı sunacağını duyurdu. Eğer siz de 41.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyor ve bu işlemi Denizbank üzerinden gerçekleştirmek istiyorsanız, 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak düşük faiz oranlarıyla bu bankadan kredi kullanabilirsiniz.

Denizbank, 31 Mayıs tarihine kadar başvurusunu gerçekleştirecek tüm vatandaşlara SMS yoluyla ödeme imkanı sunmaktadır, ancak kredi puanının 1400 ve üzerinde olması gerekmektedir. Denizbank, 31 Mayıs tarihine kadar başvuruda bulunan ve nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için bu kampanyada ilk taksit ödemesini 90 gün erteleyerek kolaylık sağlamaktadır. Kredi kullanmak isteyen kişilerin 18 yaşından büyük olmaları ve başvurularını yapmaları yeterlidir.

Denizbank 41.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank, SMS veya internet üzerinden başvurularınızı alarak size 41.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Başvurunuzu gerçekleştirdiğinizde, bankanın şartlarına uygun olduğunuz takdirde hemen onay alabilir ve 24 aya kadar vadeyle kredinizi kullanabilirsiniz.

İhtiyaç kredisi kategorisinde verilen bu kredi için ayrıca emekli kredisi, tatil kredisi, düğün kredisi, eğitim kredisi gibi ihtiyaçlara özel kredi kampanyalarından da faydalanabilirsiniz.

Bankaya gitmeden kredi başvurusu yapmak için bankanın SMS sistemi kullanılabilir. Kredi onayınızı öğrenmek için "Kredim TC KİMLİK" yazarak 3280'e mesaj gönderebilirsiniz. Banka bu şekilde kredi değerlendirmesini yapacak ve size 41.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlayacaktır.