Yüzde 40 ucuzladı! THY'den indirimli bilet nasıl alınır? İşte indirim kodu ve tarihi... Türk Hava Yolları (THY), yüzde 40 indirimli bilet kampanyasıyla ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, THY'nin 25 Mayıs tarihine kadar alınacak uçak biletlerinde indirim kampanyası düzenlediği duyuruldu. İndirimli biletler, 26 ile 28 Mayıs arasında İstanbul ve Ankara'ya yapılacak seyahatler için geçerli olacak.

Aynı şekilde, 26 Mayıs tarihine kadar İstanbul ve Ankara çıkışlı uçuşlar da indirimden faydalanabilecek. İndirimli biletler, 29 Mayıs ile 4 Haziran arası seyahatler için geçerli olacak. Kampanya kapsamında kullanılacak indirim kodu "TURKIYE40" olarak belirlendi. Bu indirim kodu, Türk Hava Yolları web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden uçuş seçimi yapılıp ödeme aşamasına gelindiğinde kullanılacak.

İndirim oranı, indirim koduyla birlikte biletin baz ücreti üzerinden yüzde 40 olarak uygulanacak. İndirim, vergi ve harçlar hariç net ücretler üzerinden geçerli olacak.

Kampanya detaylarına göre, indirimli biletler için belirli tarihler arasında yapılan rezervasyonlar ve biletlemelerde indirim uygulanacak. İndirim kodunun kullanılabilmesi için rezervasyon ve biletleme işlemlerinin aynı anda tamamlanması gerekmektedir.

Ancak, indirim koduyla yapılan rezervasyonlarda ödeme yöntemi seçimine bağlı olarak ödemenin hemen gerçekleşmesi gerekmektedir. Havale veya EFT gibi ödemelerde indirim uygulanmayacaktır. Kampanya, Türk Hava Yolları ve AnadoluJet'in yurt içi, tek yönlü, direkt uçuşlarında geçerli olacak. Ancak, Codeshare uçuşlar ve KKTC uçuşları kampanyaya dahil edilmeyecektir.

İptal, iade ve değişiklik durumlarında, orijinal bilet kuralları geçerli olacak ve indirim hakkı geçersiz hale gelecektir. THY'nin indirimli bilet kampanyası, 19 Mayıs 23'ten itibaren Türk Hava Yolları'nın online kanalları, AnadoluJet'in online kanalları, satış ofisleri, çağrı merkezi ve acenteler dahil olmak üzere tüm satış kanallarında geçerli olacak. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri farklılık gösterebilir.

Bu kampanya, diğer THY kampanyaları ve indirimleriyle birleştirilemez ve bebek ücretleri üzerinden ekstra yüzde 40 indirim uygulanamaz.