Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemeleri için anlaşma yapılan bankaları açıkladı.Sosyal Güvenlik Kurumunun yaptığı açıklamada  özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası'nın da olduğunu belirtti.

Yapı Kredi Bankası, emeklilere yönelik sunduğu "Emeklilik Paketi" avantajlarını duyurarak promosyon miktarını 15 bin liraya yükseltti. Kamu bankalarında genel olarak belirlenen 12 bin lira promosyon miktarı, Yapı Kredi tarafından artırılarak 15 bin liraya çıkarıldı.

 

Yapı Kredi'nin duyurusuna göre, 28 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müşteriler, 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek. Ayrıca, promosyon kampanyası kapsamında belirli maaş aralıklarına göre asgari ve azami promosyon tutarlarıda belirlendi. Bunun yanı sıra, ek ödül taahhütnamesi imzalandıktan sonra 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi veya asıl bireysel kredi kartları ile toplamda bin TL harcama yapılması durumunda ek nakit ödül de sağlanacak.

Promosyon ve ek nakit ödül başvuruları ise Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla gerçekleştirilebilecek. Bu kapsamda, emekli vatandaşlar 15 bin liraya varan promosyon imkanından yararlanmak için belirtilen tarihler arasında başvuru yapabilecekler.